Hver dag, fra 1. til 24. desember kommer det en ny oppgave. Løser du oppgaven på riktig dag, får du 2 poeng. Løser du oppgaven senere får du 1 poeng. Og hvis du er den aller, aller første som løser en oppgave - får du 1 poeng ekstra.

Ekstrapoenget til den første som løser oppgaven, blir ikke utdelt umiddelbart ved løsning, men blir delt ut senere i løpet av dagen. Den første som løser oppgaven vil derfor først få beskjed om at vedkommende ble belønnet med 2 poeng.

Premiering

Når kalenderen er ferdig, vinner den personen med flest poeng.

Premie: Kodekalender-kopp + massevis av heder og ære!

Det blir også kodekalender-kopp til flere på topplisten.

For hvert poeng får du også et lodd i trekningen av to ekstra-premier. Nå kalenderen er ferdig blir det trekning. Jo flere poeng, jo flere lodd. Og jo flere lodd, jo større vinnersjanse.

Ekstra-premier: Kodekalender-kopp.

Det er en liste over de lagene med flest poeng, her vanker det en liten overraskelse til laget som ender på topp.

For hvert lag er det også en rangering over de lagmedlemmene med flest poeng. Her er det ingen annen belønning enn heder og ære – med mindre laget selv premierer den skarpeste...

🏆Vi inviterer til premieutdeling i januar – egen invitasjon kommer.

Regler

  • Støtende kallenavn og lagnavn er ikke tillatt

  • Siste dag det deles ut poeng: 31. desember

  • Siste dag det er mulig å svare: 19. januar

  • Forsøk på brute force-løsning er ikke tillatt

  • Samme person kan ikke opprette flere brukere

  • Ansatte i Novacare, og de andre selskapene i Nova Consulting Group, kan også delta. Men de må bruke sin jobb-e-post-adresse, og deltar ikke i den vanlige premieringen. Det blir isteden egen premie til den beste i Nova.

Kontakt

Hvis det skulle oppstå feil i noen av oppgavene, slik at det gjøres justeringer på oppgaver under konkurransen, vil dette varsles på Twitter. Følg oss på X (Twitter) for å få med deg oppdateringer om kodekalenderen: @novacare_as

For spørsmål eller tilbakemeldinger: kontakt Tomas.

Lykke til! 🎄🎅🎁