Hver dag i påsken, fra 9. til 18. april kommer det en ny oppgave. Løser du oppgaven på riktig dag, får du 2 poeng. Løser du oppgaven senere får du 1 poeng. Og hvis du er den aller, aller første som løser en oppgave - får du 1 poeng ekstra.

Ekstrapoenget til den første som løser oppgaven, blir ikke utdelt umiddelbart ved løsning, men blir delt ut senere i løpet av dagen. Den første som løser oppgaven vil derfor først få beskjed om at vedkommende ble belønnet med 2 poeng.

Premiering

Når kalenderen er ferdig vinner den personen med flest poeng. Hvis det er flere som har like mange poeng, blir det loddtrekning.

Premie: Universal-gavekort pålydende kr 500,-

Det er en liste over de lagene med flest poeng, her vanker det en liten overraskelse til laget som ender på topp.

For hvert lag er det også en rangering over de lagmedlemmene med flest poeng. Her er det ingen andre premier enn heder og ære - med mindre laget selv premierer den skarpeste...

Regler

  • Støtende kallenavn og lagnavn er ikke tillatt

  • Siste dag det er mulig å svare: 24. april

  • Forsøk på brute force-løsning er ikke tillatt

  • Ansatte i Novacare, og de andre selskapene i Nova Consulting Group, kan også delta. Men de må bruke sin jobb-e-post-adresse, og deltar ikke i den vanlige premieringen. Det blir isteden egen premie til den beste interne personen.

Følg oss på Twitter for å få med deg oppdateringer om kodekalenderen: @novacare_as

For tilbakemeldinger: kontakt Tomas.

Lykke til! 🐇🐰🥚